tiistai 12. toukokuuta 2020

Pitkästä aikaa

En ole tännekään kirjoitellut lähes puoleen vuoteen, mutta hengissä ollaan. Olen ollut enimmäkseen kotona, koska tällä hetkellä en ole työelämässä hyvään toviin, joskin tämä korona on vähentänyt kanssakäymistä yleensäkin tässä viimeisen parin kuukauden aikana. Olen myös hoidellut hieman omia asioitani, joista 2 tapaamista piti hoitaa puhelimitse sekä Skypen välityksellä. Lisäksi tammikuussa oli yhden lähiomaisen hautajaiset, joissa piti olla.

Kävin yhdessä haastattelussa viime kuussa Helsingissä, koska kyseinen haastattelu liittyi työkokeiluun pesulassa. Sain eilen puhelun sieltä, että pääsisin sinne työkokeiluun 2 kuukaudeksi eli kesä- ja heinäkuuksi. Joudun tosin kulkemaan ensin junalla ja sitten bussilla työkokeilupaikkaan, minkä tuntuu hieman ikävältä näin ajokortittomana. Mutta ainakin on jotain tekemistä kesäksi. :) Kaiken lisäksi olin hakenut uudestaan Hyvinkään Hyriaan lähihoitajan koulutukseen, jonne itse asiassa pääsinkin. Pääsykokeita ei ollut koronan takia, joten valinnat tehtiin hakemusten perusteella, joten tuli oikeastaan yllätyksenä, että pääsin sinne. Sen tarkempia syitä, miksi mut valittiin hakemuksen perusteella, ei kerrottu enkä ole laittanut kyselyä asiasta, ainoastaan lähetin viestiä paikan vastaanottamisesta. Pystyisin kulkemaan Hyvinkäälle junalla eikä kouluun olisi asemalta mikään älytön matka, mutta olen miettinyt mahdollista muuttoa Hyvinkäälle lähemmäs koulutuspaikkaa, mutta kesällä tapahtuvan työkokeilun takia en voi ainakaan heti tässä kesän aikana muuttaa Hyvinkäälle kuin heinä-elokuun vaihteessa. Mutta muutto on lähinnä mietinnän asteella enkä ole nyt ollenkaan katsonut mahdollisia vuokra-asuntoja Hyvinkäältä. Olen käynyt Hyvinkäällä sen verran, että on melko tuttu paikka, joten sinne muutto ei sinänsä haittaisi ollenkaan, tosin muu perhe jäisi Järvenpäähän. Itsellä on kyllä jokunen kaveri Hyvinkäällä, joten ei olisi ongelmaa. :)

Helmikuun lopussa tuli käytyä paikallisella Citymarketilla, koska Wolt laajensi Järvenpäähän eli Järvenpään alueella pystyi tilaamaan Woltin kautta ruokaa niistä paikoista, mitkä ovat mukana Woltissa. Cittarissa jaettiin 2 eri alekuponkia (kumpikin 6 euron arvoisia) Woltin tilausta varten, Woltin kangaskassi, Wolt-kangasmerkki sekä Woltin ja Aku Ankan yhteistyössä tekemä Akkari, jota ei ikävä kyllä enää saa mistään. Koodit tuli jo käytettyä viime perjantaina, koska toinen koodeista vanheni tässä kuussa, joten päätin käyttää molemmat saman tein ja tilasin Woltin kautta Mäkkäristä ruokaa eli Chicken Diablo-aterian, joka oli itse asiassa hyvää.

Wolt-kangaskassi ja -merkki sekä aiheeseen liittyvä Aku Ankka-erikoislehti.

Pakko sanoa vielä, että Blogger on päivittynyt sen verran, että esim. kuvien liittäminen postaukseen on muuttunut erilaiseksi kuin aiemmin. Aiemmin pystyi muokkaamaan kuvaa klikkaamalla kuvan sijaintia eli siirtääkö kuvan enemmän oikealle vai vasemmalle, nykyään sitä toimintoa ei ole, vaan se pitää hoitaa näppäimistön avulla. Tuon paremmin en osaa selittää asiaa, anteeksi. :'D Mutta muuten ainakin kuvien lisääminen on mielestäni hieman selkeämpi kuin aiempi, myös uuden postauksen pohjakin on ihan erilainen kuin aiemmin. Muuten en ole perehtynyt ihan kaikkeen vielä. :)

Anteeksi mahdollinen sekava postaus, koska asiat eivät tulleet aikajärjestyksessä tai muuten järkevästi, koska en ole välttämättä muistanut kertoa kaikkea jne. enkä muuten ole tehnyt mitään erikoista viime kuukausina, mikä osaltaan selittää blogihiljaisuuden tässä blogissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti